minHRjuristWhite600


VIDEN
TILLID
TROVÆRDIGHED

Konkret rådgivning i dagligdagen 

”HR Juraen og undervisning er min store faglige passion og jeg holder af at hjælpe og sparre med arbejdsgivere, ledere og HR medarbejdere. Jeg har tidligere arbejdet som leder, og særligt den erfaring er også vigtig for at kunne se problemstillingen ud fra en ledelsesmæssig vinkel. Det giver min rådgivning og undervisning en dybde, når der opstår konflikter på arbejdspladsen eller der skal udarbejdes en korrekt ansættelseskontrakt."

Gennem flere år har Tina arbejdet med ledelse, individuel og kollektiv arbejdsret i større organisationer som Grundfos, Ørsted og Dyrenes Beskyttelse. I dag har hun startet minHRjurist og underviser i faget Personalejura på Erhvervsakademiet i Aarhus. Tina Halkiær Olesen er uddannet erhvervsjurist fra Handelshøjskolen i Aarhus med speciale i arbejds- og ansættelsesret. Studierne på Handelshøjskolen resulterede i bachelorafhandlingen "Tillidsmanden" og afhandlingen ”Kollektive overenskomster og konkurrenceret – når to hensyn kolliderer”. 


Hvad kan minHRjurist gøre for dig og din virksomhed?

Følg minHRjurist på Instagram

minHRjurist ApS er en del af virksomheden Halkiær ApS, der varetager ledelsesudvikling. Derfor kan vi sikre dig i hverdagen, da vi også kan træne den samlede ledergruppe indenfor personalejura og ledelse. Du kommer til vores hjemmeside ved at klikke nedenfor: 

Ledelsesudvikling

halkiaer2_w

Kurser og skræddersyede forløb er også noget vi hjælper dig med. Særligt ledelsesretten er vigtig at have styr på, når man har medarbejdere. Samtidig er evnen til at kommunikere og anvende sin emotionelle intelligens også væsentligt.